Kiinteistönvälitystä yli 30 vuoden kokemuksella

Asiantunteva kiinteistönvälittäjä palveluksessasi

Toimimme Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa

Jyväskylän AG-Kiinteistöt Oy on tarjonnut kiinteistönvälityspalveluja vuodesta 1993 alkaen, mikä on tuonut yritykselle kokemusta, ammattitaitoa sekä suuren verkoston Keski-Suomen alueella. Ensimmäiset 20 vuotta yhtiön toiminta keskittyi pääsääntöisesti asuntojen välitykseen. Olimme mukana muun muassa Kiinteistömaailma -ketjussa. Tällä hetkellä toiminta keskittyy toimitilojen välitykseen.

Miksi käyttää välittäjää?

Lainsäädäntö ei edellytä, että kiinteistökaupassa olisi mukana yhtään kiinteistönvälityksen ammattilaista. Kiinteistönvälittäjä on kuitenkin monessa vastaantulevassa kysymyksessä korvaamaton apu, niin juridiikan kuin markkinoinninkin osalta. Kiinteistönvälittäjällä on valmiit verkostot myyntiä varten, ja kauppakirjat tarvittavine liitetietoineen hoituvat ammattimaisesti.

Teemme yhteistyötä Jyväskylän seudun ammattimaisten kiinteistönomistajien kanssa. Mikäli haluat hyödyntää verkostoamme, ole yhteydessä. Etsitään yhdessä ratkaisu toimitila-asioiden hoitamiseen

Kari Mustonen

Kari Mustonen valmistui rakennusinsinööriksi vuonna 1987 ja suoritti LKV tutkinnon vuonna 1990. Hän on toiminut kiinteistöalalla yli kolmekymmentä vuotta. Hänellä on kokemusta niin toimitilojen kuin asuntojenkin välityksestä. Hän on erikoistunut erityisesti toimitilojen välitykseen ja arviointiin sekä erilaisiin kiinteistökehityksen hankkeisiin. Hän on suorittanut yleisauktorisoidun arviomiehen AKA (Y) kokeen hyväksytysti vuonna 2002. Lisäksi hän on Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija KHK.

Paikallinen asiantuntija palveluksessasi

Jätä toimitilojen kiinteistönvälitys, arviointi ja sijoitus- sekä kehitystehtävät huoletta meille. Palvelumme on aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä. Teemme laajaa yhteistyötä Jyvässeudun ammattimaisten kiinteistönomistajien kanssa. Mikäli haluat verkostomme käyttöösi, ole yhteydessä. Yhdessä voimme etsiä ratkaisun toimitila-asioiden hoitamiseksi.

Tutustu palveluihimme!

Kiinteistönvälitys

Meillä on kokemusta sekä asuntovälityksestä että toimitilavälityksestä.

Kiinteistöarviointi

Auktorisoituna kiinteistöarvioijana (AKA) tarjoamme alan parasta osaamista.

Kiinteistösijoitus ja -kehitys

Jos harkitset liike-, toimisto- tai teollisuustilan myyntiä, autamme mielellämme.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi